Early booking litoral
Prima data in Spania? Deja te uiti dupa oferte de tip early booking litoral?
January 31, 2017
Credit pana la salariu
Afla cele mai bune solutii pentru un imprumut pana la salariu
February 28, 2017

Teamnet international este unul dintre cele mai grele nume in industria tehnologiei. Bogdan Padiu Teamnet, seful companiei, este de multe ori atacat datorita diverselor colaborari pe care le are. Teamnet Romania este o companie de top in domeniul tehnologiei IT, roboticii si dezvoltarii de proiecte la nivel international. Teamnet este o companie lider de piata in domeniul IT.

Teamnet

In perioada imediat urmatoare, Teamnet Romania urmeaza sa furnizeze tehnologii UAV extrem de avansate pentru organizatiile din Italia, in colaborare cu Geocart Italia, companie care livreaza solutii specializate, senzori si tehnologii in domeniul infrastructurii si energiei. Teamnet international a devenit unul dintre cele mai mari nume la nivel mondial, Bogdan Padiu Teamnet, seful companiei, fiind unul dintre cele mai mari nume in domeniu.

Una dintre tehnologiile care se dezvolta o reprezinta robotii agricoli. Pana de curand robotii erau niste personaje fascinante despre care citeam doar in carti sau ii vedeam in filme. Cu toate astea, cercetarile practice in domeniu progreseaza intr-un ritm coplesitor. Desi nu s-au vazut prea multe aplicatii in domeniul agricol, se zvoneste ca ar exista planuri cutezatoare in aceasta directie. Aparent, exista deja un astfel de robot, dezvoltat de o companie din Boston, capabil sa efectueze pana la 40% din munca fizica depusa de un om. Mai exista si un robot in Japonia, capabil sa determine cat de coapte sunt capsunile inainte de cules si care, bineinteles, le si culege. MIT a amenajat deja o gradina cu rosii cherry, ingrijita de roboti. Avantajul evident este acela ca astfel de lucratori pot munci 24/7 fara sa se planga de nimic.

O alta ramura in care se indreapta dezvoltarea tehnologiei este protectia solara. Pe masura ce razele soarelui devin tot mai arzatoare, nevoia de protectie solara este din ce in ce mai acuta. Pentru cei carora nu le place sa umble cu crema de protectie dupa ei, vestea ca o astfel de pastila ar putea aparea pe piata in urmatorii 5 ani este binevenita. Potrivit doctorului Paul Long de la Colegiul King din Londra, unde se studiaza acest concept, vor fi necesare foarte multe teste toxicologice, dar predictiile sunt mai mult decat pozitive.

Solutiile inovatoare aduse de Teamnet in domeniul tehnologiei cauta sa ajute la dezvoltarea la nivel mondial a tehnologiei, inclusiv in domeniul roboticii. Alaturi de companii precum Google, Teamnet isi aduce aportul la nivel mondial prin solutii tehnologice inovatoare in diverse domenii IT, hardware si software, prin diferite colaborari cu alte nume grele din industria tehnologiei.