Teamnet
Dezvoltarea tehnologiei prin liderii mondiali ai pietei
February 27, 2017
Indreptarea dintilor sau protetica dentara?
February 28, 2017

Credit pana la salariu

Solutiile pe termen scurt de acordare de credit pana la salariu nu sunt oferite de banci decat prin cardul de salariu. Dar ce solutii exista pentru imprumut pana la salariu pe piata de imprumuturi bancare sau nebancare? Ei bine, daca ai nevoie de un credit pana la salariu, exista companii acreditate care iti pot oferi imprumuturi pe termen scurt, iar tu vei putea beneficia simplu si rapid de un imprumut pana la salariu cu o suma de pana la 200 milioane lei vechi.

Fie ca ai nevoie de o analiza pe care nu o poti acoperi acum, fie ca ai de platit o datorie sau de achizitionat anumite obiecte care au o valoare mai mare si un cost mai ridicat, companii precum Extrasimplu iti pot acorda imprumuturi pe termen scurt, rapide, in mai putin de cateva ore. Extrasimplu.ro iti ofera cele mai bune solutii de imprumuturi pe termen scurt. Conditiile de care beneficiezi la Extrasimplu pentru acordarea unui credit pana la salariu, sunt extrem de avantajoase.

Imprumutul tip credit pana la salariu oferit de Extra Simplu are urmatoarele avantaje:

  1. Creditul se acorda in 3 pasi, foarte usor de urmat
  2. Operatiunea se desfasoara online, simplu, rapid si in suguranta
  3. Actele necesare sunt doar copia dupa buletin (cartea de identitate) si un extras de cont bancar
  4. Ulteror semnarii contractului pentru imprumut, banii sunt virati in cont in mai putin de cateva ore
  5. Comisionul de acordare a creditului este zero iar dobanda pe zi este fixa, de 1.2%.

De asemenea un avantaj extrem de important este faptul ca se poate lua usor legatura cu compania Extrasimplu, aceasta avand inclusiv suport online pe site. Compania este inregistrata la Banca Nationala a Romaniei, deci siguranta ta este pe maini bune si din punct de vedere legal poti sta linistit cac ai o solutie rapida si sigura la indemana ta.

Daca apelezi la Extrasimplu.ro pentru un imprumut pana la salariu, vei avea in cateva ore pe card banii necesari. Un imprumut pana la salariu poate fi acordat extrem de simplu cu Extrasimplu.ro, avand o dobanda corecta. Nu este necesar sa te deplasezi, contractul se semneaza la distanta si tu trimiti doar copii dupa acte. In mai putin de cateva ore vei beneficia de suma dorita pe cardul bancar.