Despre update-urile de la Google
December 8, 2012
Securitatea contului de cPanel
June 17, 2013

Trucuri SEO utile:

  1. Include cuvantul cheie in titlu. Titlurile articolelor sunt atractive (sau neatractive) nu doar pentru cititori, ci si pentru motoarele de cautare!
  2. Foloseste subtitluri (h tag-uri cu cuvinte cheie). Subtitlurile sporesc interesul vizitatorului, lizibilitatea postarii, dar si rankingul pentru cuvinte cheie.
  3. Bolduieste si italicizeaza cuvintele cheie pentru a le scoate in evidenta (si pentru Google). Insa nu abuza.
  4. Foloseste cuvantul cheie la fiecare 125-250 de cuvinte. Nu abuza de cuvintele cheie, deoarece Google nu vede cu ochi buni excesele.
  5. Foloseste semantic keywords (tehnica implica alternative – explicatia cuvintelor cheie sau folosirea altor cuvinte cheie care au legatura cu cuvantul cheie de optimizat)
  6. Foloseste imagini si “Alt Text”. Google catalogheaza si imaginile din articolul tau. Textul alternativ trebuie sa repete / descrie imaginea.
  7. Ataseaza un link la cuvantul cheie. El va capata astfel un plus de “greutate” pe Google. De exemplu, la finalul unui articol poti face o trimitere spre alte postari pe aceeasi tema.
  8. Creeaza continut usor de distribuit. Cu cat esti mai prezent pe diverse site-uri / retele sociale si preluat, cu atat site-ul tau va fi mai sus in topul Google, Bing etc. In acest scop, foloseste plugin-uri sociale specializate!