Noi schimbari la Facebook
September 29, 2011
Creaza un site prietenos fata de motoarele de cautare
October 30, 2011

GA Real TimePana acum Google a facut o treaba excelenta in ceea ce priveste analiza site-urilor. In acest moment insa va avea loc un upgrade prin care toate statisticile vor fi vazute “live”, acest lucru realizandu-se in special pentru a analiza feed-back-ul retelelor sociale. Aceasta veste precum ca Analytics devine o platforma de statistica in TIMP REAL a traficului este in topul tuturor anunturilor.

Pana acum o zi trebuia sa asteptam 24 de ore pentru a vedea cati vizitatori am avut pe site-urile noastre. Acum totul va fi afisat in timp real!

Upgrade-ul este in stadiul BETA si datorita acestui fapt trebuie completat un mic formular cu emailul pe care este inregistrat domeniul tau, iar apoi astepti cateva ore pentru a se crea sectiunea Real-Time in Dashboard-ul Analytics.

IMPORTANT! Pentru a putea beneficia de acest upgrade al statisticilor in timp real, trebuie sa ai activata noua versiune de Google Analytics. In cazul in care nu ai activat inca noua versiune de Google Analytics, o poti face acum apasand linkul rosu din partea dreapta-sus cu mentiunea “New version”.

Enjoy!
Pentru a beneficia de Google Analytics Real Time, apasa linkul rosu din partea dreapta-sus cu mentiunea “New version”.