Reteaua sociala Google +
July 22, 2011
Eroare Buton Google Plus 1
September 6, 2011

promovare-parteneriOcazional poti promova produse ale partenerilor din aceeasi nisa. Vizitatorii site-ului tau mai vad si altceva in afara de produseltale, oferi astfel varietate si daca produsele pe care le recomanzi sunt bune, castigi si incredere. Nu te gandi ca iti pierzi clienti daca vei comunica cu oameni interesati de produsele partenerilor tai, pentru ca si partenerul te va promova la randul lui si iti va aduce mai multe venituri precum si prezenta online.

Cel mai important lucru este sa oferi valoare pentru clientii sau vizitatorii site-ului tau. Acest lucru te va propulsa, pentru ca tu castigi incredere si ulterior recomandari. Vizitatorii te vor sustine, te vor lauda si ulterior iti vor cumpara produsele pentru ca tu le oferi calitate, informatii care ii ajuta si care sunt solutii pentru problemele lor.

Indiferent ca promovezi sau nu produse ale partenerilor de nisa, important este sa tii legatura stransa cu vizitatorii site-ului tau si ca sfat sugerez sa creezi un blog prin care sa le oferi solutii la problemele lor si motivele pentru care ar trebui sa iti cumpere produsele. Foarte important: scoate in evidenta beneficiile, nu caracteristicile.