Creeaza un site si incepe sa il promovezi in mai putin de o ora
July 10, 2011
Promovarea partenerilor pe site-ul tau
September 6, 2011

google + logoGoogle + a ajuns la 18 000 k useri intr-o perioada destul de scurta. Cresterea numarului s-a realizat intr-un timp foarte scurt, deoarece deja exista brandul Google. Saptamâna trecuta mai mult de 2 milioane de useri si-au facut cont la Google + într-o singura zi.

Invitatii Google +

Detalii mai jos

 

Exista multe controverse referitoare la noua retea sociala Google + pe care au creat-o cei de la Google, multe argumente pro si multe argumente contra Google Plus. Pentru inceput, Google a lansat butonul Google +, buton despre care am mai discutat aici (Google Plus One), buton utilizat de aproximativ 2.3 miliarde de ori pe zi. Sunt zvonuri precum ca Google + va deveni atat de cunoscuta si utilizata ca retea sociala incat Facebook va ajunge la statulul retelei MySpace.

Celebritatile si-au facut de asemenea cont la reteaua sociala Google +. Acest pas a fost cheia pentru a aduce fanii acestora de pe Twitter pe Google +.

Jocurile fac parte din succesul retelei sociale Facebook pentru ca sunt accesate de extrem de multi utilizatori. Atât Facebook si Google cunosc contributia jocurilor la succesul unei retele sociale. Vara trecuta, Google achizitionase companiile de jocuri social SocialDeck si Slide. Angry Birds de asemenea este un joc foarte promovat care probabil va avea un rol in Google +. De asemenea sunt multe alte jocuri online ce pot fi gasite in magazinul web Google Chrome https://chrome.google.com/webstore, la www.chromeplay.com, precum si pe Android market.
 reteaua sociala Google +
De asemenea va puteti transfera pozele de la profilul de Facebook direct in reteaua sociala Google + prin extensia Move Your hotos pe care o puteti gasi in Chrome Web Store aici: https://chrome.google.com/webstore/detail/idiebfmmkhaffedkhjhapmagabcadjhc# . Prin aceasta extensie practic va scanati contul de Facebook, selectati fotografiile pe care le doriti in Google + iar aceste fotografii sunt incarcate in Picasa (http://picasa.google.com/). Odata ce transferul este complet, utilizatorii pot partaja imaginile extrase pe contul lor Google +.

Datorita videoclipurilor si pozelor, Google + face ca Twitter sa devina plictisitor. Un alt factor este si faptul ca aproape tot continutul de pe twitter s-a transformat practic intr-un feed. Contul Google + este dinamic, are continut mult mai diversificat. Pe reteaua sociala Google + vezi exact ceea ce le-a placut oamenilor precum si ceea ce le-a displacut, iar cand vezi ca de exemplu 3.000 de oameni au comentat sau au dat un feedback pozitiv postarii tale, probabil daca esti indispus, te binedispui putin. Deasemenea Google + iti permite sa postezi continutul si sa ii setezi vizibilitatea pentru o singura persoana, pentru un grup de persoane, sau pentru toate contactelele.

Adaugarea prietenilor, navigarea, design-ul sunt doar cateva dintre atuu-rile retelei sociale Google +.

Google + este acum disponibil si pentru iPhone.

Daca doriti invitatii Google + tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu.

Mai multe detalii despre reteaua sociala Google + puteti vedea in videoclipul de mai jos: