Noul Scanner de la Google
December 6, 2010
Cum sa iti protejezi blogul impotriva hackerilor ( WordPress )
December 29, 2010

Afla de ce dau gres unele strategii de promovare a unui site

2033839_f520

Orice detinator al unui site este interesat de atragerea de trafic pentru site-ul sau, mai ales daca acesta este la inceput. Traficul defineste o afacere online, daca stam sa ne gandim mai bine. Asadar daca detii un site si observi ca nimeni nu ti l-a vizitat trebuie sa iei in considerare regandirea strategiei de promovare a site-ului tau.

Poate ca deja ai postat link-ul site-ului tau pe sute de site-uri si forum-uri si blog-uri de profil asemanator pentru a obtine traficul dorit. Poate ca acum consideri ca tiai promovat site-ul suficient si ca trebuie doar sa astepti. Insa stii ceva? Mii de alte site-uri au facut exact ce ai facut si tu! Asadar site-ul tau va fi trecut cu vederea o data cu aparitia de noi link-uri, care apar in numar foarte mare zilnic. Abordarea celei mai usoare metode nu reprezinta o strategie foarte buna de promovare a unui site.

Uneori strategiile de promovare a unui site dau gres din cauza ca detinatorul site-ului respectiv nu si-a facut un plan pe care sa-l urmeze cu strictete. Administrarea unui site nu presupune doar optimizarea continutului si realizarea unei interfete extraordinare pentru contactul cu vizitatorii, tine mai ales si de planul de marketing adoptat. Fixarea unor teluri pe termen scurt si pe termen lung te poate ajuta in atingerea succesului promovarii site-ului tau.