Promovare site
November 5, 2010
Noul Scanner de la Google
December 6, 2010

Oriunde te uiti pe internet, şi în fiecare zi în Inbox, vei găsi e-mail-uri care iti prezinta idei de marketing şi foarte multi “guru” iti vor trimite mesaje in care iti vor povesti despre modalitatile lor de a face tone de bani prin a face foarte puţin – sau chiar nimic! Dar, înainte de a ajunge sa plătiti pentru cartea e-book-ul pe care vi-l prezintă, întrebaţi-vă un singur lucru: Credeţi că aţi putea să aveti succes doar prin cumpărarea unei e-book 99 $ şi că apoi veti recupera banii inzecit?

Lumea internetului este plină de rechini, impostori şi wannabees. Şi ei vor cu toţii un singur lucru: banii dumneavoastră! Practic trebuie să vă uitaţi la afacerea dvs. online, în exact acelaşi fel ca orice afacere offline.

Pentru a deveni un succes trebuie să vă concentrati asupra lucrurilor esentiale. 6 pasi pentru succes

1. DETERMINAREA – Succesul – trebuie să îl doriţi, şi dorinţa să fie suficient de mare pentru a-l vedea. Vor fi multe capcane şi dezamăgiri de-a lungul drumului spre succesul online, deci trebuie să fiti în măsură să depăşiti aceste piedici, şi sa mergeti inainte indiferent de situatie.

2. CUNOŞTINŢELE – Trebuie să fiti ca un burete, insetat de cunoaştere, pentru a absorbi tot ce se poate despre nişa aleasă. Va trebui să fiti expert în domeniul dumneavoastră, genul de om care stie rezolvarea oricarei probleme.

3. PRACTICA – Cunoasterea inseamna putere, dar numai dacă aplicaţi aceste cunoştinţe. Folosiţi-vă cunoştinţele, de asemenea, pentru a avea putere pe piaţa ţintă, să le dati ceva vizitatorilor, ceva la care nu pot ajunge de nicăieri din altă parte, iar atunci veţi avea un client fericit care va reveni la dumneavoastră.

4. RĂBDAREA- Nu contează cât de multi “Gurus” vă spun altfel, succesul online nu se va întâmpla peste noapte. Orice ai face, nu incepe sa te gandesti, “Acest lucru este prea greu, voi încerca altceva”. Continuă pe drumul ales, dacă este bun, chiar dacă este greu.

5. DISCIPLINA – Oameni buni, cineva are să vă spună acest lucru: trebuie să ieşiti din pat dimineata, sa porniti computerul! Este nevoie de disciplină pentru a face acest lucru in fiecare zi. Trebuie depus în timp şi mult efort de disciplină.

6. CRUZIMEA – Acum nu mă înţelegeţi greşit, dar trebuie să fiti nemilos în trierea task-urilor, acele sarcini zilnice non-importante trebuie eliminate şi trebuie să vă concentrati asupra lucrurilor care aduc BANI! Trebuie să vă triati e-mail-urile, sa nu mai tineti cont de acei “guru” care vor cu orice pret să vă vanda e-book-urile sau strategiile lor. Nu uitaţi niciodată că afacerile sunt afaceri oriunde v-ati uita şi regulile sunt aceleaşi. Sper ca acest articol să vă ajute in a afla mai multe despre afacerile online.