Scop promovare site
August 10, 2010
SEO – Doua modalitati de a va imbunatati cautarile cu Google
September 23, 2010

Promovare site – Afla cum poti promova un site in mod gratuit

promovare-site-linkbuilding

Promovarea site-ului tau este esentiala daca vrei sa ai profit. Aceasta poate fi o activitate grea, sau poate fi o activitate usoara. Totul depinde de cat de puternice sunt cuvintele-cheie abordate de tine, sau mai precis, de cat de puternici sunt competitorii care care folosesc aceleasi cuvinte-cheie.

Daca in campania de promovare a site-ului tau ai ales bine cuvintele-cheie si acestea au avut o competitie slaba, si in plus ai obtinut si un profit decent in urma unui numar acceptabil de vizitatori lunari, atunci ai facut o treaba buna. Daca ai dat gres in schimb, va trebui sa abordezi o strategie mult mai puternica de promovare a site-ului tau pentru a avea succes. Din acest motiv se spune ca cercetarile in domeniul cuvintelor-cheie sunt un aspect foarte important in crearea unui site. Asadar, de unde ar trebui sa incepi cu promovarea site-ului tau?

Mai intai, pentru a-ti promova site-ul asa cum trebuie, inscrie-ti site-ul in oate motoarele de cautare: Google, Yahoo, MSN etc. Exista foarte multe astfel de motoare d cautare si fiecare in parte iti poate asigura expunerea si taficul atat de necesare promovarii site-ului tau. Bineinteles ca motorul de cautare care conteaza cel mai mult este Google deoarece are cei mai multi utilizatori si astfel te poate ajuta foarte mult in promovarea site-ului tau.

Dupa ce ai folosit toate motoarele de cautare posibile pentru a-ti promova site-ul, inscrie-l in diferite directoare. Foloseste directoare generale cat si dorectoare axate pe profilul site-ului tau. Aceasta activitate poate fi facuta si manual foarte usor, dar automatizarea este recomadata de catre majoritatea specialistilor. Exista foarte multe servicii care pot face acest lucru pentru tine, fie gratis fie caontra unei sume mici de bani. Astfel vei minimiza timpul consumat cu aceasta metoda si te vei putea axa pe administrarea unor alte metode de promovare a site-ului tau. Printre aceste metode se numara marketing-ul cu articole, postarea de link-uri pe forumuri si pe blog-uri etc.

Toate metodele de mai sus sunt cateva din metodele de promovare a unui site si te pot ajuta sa obtii traficul si numarul de vizitatori dorite. Ramane la alegerea ta ce metoda vei folosi, daca va fi una din metodele prezentate in acest articol, daca va fi o metoda gratuita sau o metoda platita precum campaniile PPC si folosirea bannerelor, daca va fi o metoda condusa de tine sau automatizata. Toate aceste decizii iti apartin cand vine vorba de promovarea site-ului tau, dar tine minte intotdeuana ca daca la sfarsitul zilei site-ul tau nu ve beneficia de expunerea necesara, toata munca ta a fost in zadar.