3 locuri perfecte pentru promovarea site-ului tau
June 17, 2010
Promovare site – Inscrierea in directoare web
June 25, 2010

Promovare site: 5 avantaje ale metodei pay-per-click

Nu este deloc usor sa concepi o strategie de promovare a site-ului tau care sa fie cu adevarat eficienta, adica nu doar sa iti sporeasca traficul, ci si veniturile si profitul. Sunt foarte multe lucruri de luat in considerare, iar orice strategie de promovare site trebuie sa aiba in spate o munca de cercetare riguroasa a competitorilor si a pietei in general.

promovare-site-web-seo-google-singapore

Metoda „pay-per-click” de promovare site s-a dovedit eficienta in sporirea profitului, dovada ca multe mari companii au adoptat-o. Exista mai multe motive pentru care aceasta modalitate de promovare site este atat de eficienta pentru afacerile online.

Pe langa aceasta mai exista totusi multe alte solutii pentru promovarea site-ului tau. Ceea ce este extrem de important sa intelegi este ca in primul rand trebuie sa fii foarte bine informat si pregatit cu privire la ce inseamna promovarea online a site-urilor, sa stii ce trebuie sa faci si ce nu. Trebuie sa ai o privire de ansamblu asupra tuturor metodelor de promovare site inainte de a te decide ce varianta se potriveste cel mai bine profilului site-ului si afacerii tale.

Acest articol isi propune sa iti prezinte metoda pay-per-click de promovare site, care iti ofera mai multe avantaje.

In primul rand, daca optezi pentru aceasta modalitate de promovare a site-ului tau, acesta va aparea printre primele rezultate de cautare si are sanse foarte mari sa fie observat si vizualizat de potentiali clienti. Tinand cont ca de obicei utilizatorii se uita de obicei doar pe prima pagina de rezultate, aceasta metoda de promovare a site-ului este intr-adevar eficienta pentru a te face „vazut” de catre utilizatori.

graph-competition-tactics-promovare-site

In al doilea rand, daca alegi acest tip de promovare site, reclamele tale pot ajunge sa aiba prioritate ca pozitie. Totusi, trebuie sa ai un buget destul de subtantial pentru ca acest lucru te va costa, insa nu se poate spune ca acest aspect ar reprezenta mai degraba un dezavantaj pentru ca oricum exista alte forme de promovare a site-urilor mai costisitoare si cu rezultate mai slabe. Pana la urma, trebuie sa platesti ca sa stai in fata.

In al treilea rand, un alt avantaj foarte important al acestei metode de promovare site este faptul ca reclamele tale vor aparea la locul potrivit in paginile de cautare. Adica in momentul in care un utilizator cauta ceva similar cu produsele tale, va aparea reclama ta. Asadar, prin metoda pay-per-click de promovare a website-urilor, mergi direct la publicul interesat de produsele tale. Astfel, sansele ca profitul tau sa creasca se maresc.

Un alt avantaj al acestei modalitati de promovare site iti da un avantaj clar fata de competitori, plasandu-te in frunte. Daca utilizatorului ii plac produsele tale, nu va mai cauta si altele.

Si nu in ultimul rand, este important de mentionat ca banii pe care ii cheltui pentru aceasta metoda de promovare a site-ului tau sunt bine justificati din moment ce iti aduce doar clienti interesati.