Promovare site gratuit
June 6, 2010
Promovare site PPC
June 24, 2010

3 locuri perfecte pentru promovarea site-ului tau

Majoritatea oamenilor fac greseli in promovarea website-ului lor pentru ca nu sunt foarte bine documentati. In acest articol vei gasi locurile „aglomerate” de pe Internet, perfecte pentru promovarea de website-uri. Asadar, daca esti intr-adevar hotarat sa realizezi o promovare eficienta a site-ului tau, atunci aceasta promovare trebuie sa fie mai degraba agresiva.


In primul rand, in promovarea site-ului tau trebuie sa ai in vedere si sa fii familiarizat cu forumurile active. Trebuie sa stii faptul ca forumurile sunt „locuri de intalnire” a foarte multi oameni care isi petrec o buna parte din timp pe Internet si care impartasesc astfel idei si pareri despre diverse teme. Aceste caracteristici le fac perfecte pentru promovarea site-ului tau.

Asadar, pentru o promovare cu adevarat eficienta, cauta forumuri care trateaza subiecte legate de continutul site-ului tau si posteaza mesaje pentru a intra in legatura cu publicul tau tinta. Astfel, poti afla cu exactitate ce cauta si de ce anume sunt interesati. O promovare de site eficienta este intotdeauna concentrata pe publicul-tinta, mai precis pe cerintele si nevoile acestuia. De exemplu, daca cineva posteaza un mesaj cu o problema cu care s-a confruntat, nu ezita sa ii oferi o solutie, lasand si un link catre site-ul tau in semnatura ta electronica pentru a fi vizualizat ori de cate ori lasi un mesaj. Iata deci ca promovarea site-ului online nu este dificila daca munca de cercetare a pietei in domeniu este bine facuta.
In al doilea rand, trebuie sa faci o munca de cercetare si in zona blogurilor mai populare pentru ca si acestea sunt o resursa viabila pentru promovarea site-urilor online. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti un blog al carui proprietar are interese similare cu ale tale si care sa se ocupe de promovarea site-ului tau. Nu iti va fi deloc greu avand in vedere expansiunea blogurilor din ultimul timp. De asemenea, poti lasa comentarii pertinente cand este cazul, precum si un link catre site-ul tau.

metode-promovare-site

In al treilea rand, si motoarele de cautare pot avea un rol important in promovarea site-ului tau. Acestea au schimbat foarte mult modul in care oamenii navigheaza pe Internet, ducandu-i exact la ceea ce cauta. Insa cum te pot ajuta motoarele de cautare in promovarea website-ului tau? Din fericire, iti permit sa iti faci publicitate, de fiecare data cand o persoana cauta ceva.

international-seo-tips

Asadar, pregateste-ti un buget pentru publiciate si foloseste motoarele de cautare in promovarea site-ului tau, al carui link va aparea de fiecare data cand este cautat un anumit termen.
Iata ca ai la indemana cateva solutii simple pentru promovarea site-ului tau. Tot ceea ce trebuie sa faci este putina munca de cercetare inainte de a pune la cale strategia de promovare a website-ului. In plus, trebuie sa fii mereu informat si in garda pentru a conduce o promovare de site cat mai eficienta.