SEO WordPress

Wordpress SEO

Probabil multi va intrebati ce solutii exista pentru wordpress din punct de vedere SEO. WordPress este o platforma simpla si intuitiva, usor de utilizat. Pentru a face SEO pentru un site sau blog pentru wordpress este necesar sa stiti care sunt setarile SEO pentru wordpress.

Este foarte important de stiut ca solutiile SEO pentru WordPress sunt solutii SEO care se aplica oricarui site, doar ca se aplica diferit. Pentru WordPress exista plugin-uri care va ajuta sa faceti setarile SEO mult mai usor si eficient. Organizarea este mult mai simpla, nu trebuie sa editati foarte mult in cod. Un plugin foarte bun este All in One SEO care va ajuta sa aplicati solutiile SEO pentru WordPress foarte simplu, la fiecare pagina ii puteti adauga titluri unice ceea ce este foarte important, acestea aparand de asemenea in Google si fiind indexate foarte bine. Continutul trebuie si el optimizat in functie de titlul articolului.

Odata ce descoperi cum trebuie sa faci setarile de baza, sunt foarte multe lucruri de facut ulterior. Simplificarea procesului si organizarea sunt cheia. De multe ori esentialul ne scapa, trebuie sa ne concentram sa facem cat mai putin si sa ne concentram pe acel putin, pentru ca va fi suficient. Trebuie sa te concentrezi si sa mergi exact pe ceea ce trebuie, pe elementele principale care stii ca iti aduc rezultate. Daca setezi de la inceput corect blogul sau site-ul, vei obtine foarte mult trafic organic. Setarea incorecta – duce la lipsa de trafic – articole de socializare combinate cu solutii si descoperiri nu isi au locul. Daca site-ul sau blogul WordPress este nesetat bine ca structura si continutul nu are legatura cu topicul, vei avea rezultate slabe. Daca vrei sa ai trafic trebuie sa scrii doar de topicul respectiv. Blogul este despre.. respectivul topic, si atat, trebuie sa te concentrezi doar pe acel topic, nu trebuie sa existe articole care nu isi au locul pe blogul/site-ul respectiv.
Google vrea sa vada ca informatia este bine organizata.  google fiind un robot nu apreciaza decat informatia organizata.

Categorii > Articole
Categoriile – topicuri le alegi in functie de cuvantul tau cheie principal
Permalinks – foarte importanta este structura url-ului si tocmai de aceea trebuie sa faci structura permalink-ului care te va ajuta si din punct de vedere SEO.
Tags – Desi nu sunt esentiale, este bine sa pui 2-3 etichete pe care le consideri mai importante
All in One SEO Pack – plugin-ul te ajuta sa faci setarile SEO pentru fiecare pagina in parte. Ai posibilitati de setare All in One SEO Pack si in articol
Continutul WordPress trebuie si el optimizat din punct de vedere SEO. Conteaza felul fonturilor si folosirea H1, H2..H6.
Pentru a obtine mai mult trafic ai nevoie de link-uri.
Link-urile le poti obtine cu munca intensa dar poti apela la un sistem care genereaza link-uri automat

SEO pentru WordPress este in esenta simplu, insa trebuie sa stii cum sa iti setezi blogul pentru a obtine mai multe rezultate.