Tutorialele SEO pot fi reprezentate de multe ori de diverse posturi pe care trebuie sa le puneti cap la cap. Moduri corecte de analiza, tot ce e nou despre motoarele de cautare, alegere nise si multe alte informatii importante din domeniul SEO puse intr-o anumita ordine vor face parte din tutorialele SEO prezentate aici.

1. Ce sunt backlink-urileProcurarea backlink-urilor

2. Despre directoarele web

3. Metode rapide pentru promovarea unui site

4. Optimizarea on-page a site-ului – urmeaza

5. Optimizarea off-page a site-ului

6. Ce inseamna Redirect 301

7. Ce este un audit SEO

1155578_earth_3d

La inceputul aparitiei internetului, utilizatorii săi au fost o minoritate privilegiata şi cantitatea de informaţii disponibile a fost relativ mica. Accesul a fost în principal limitat la angajaţi ai diferitelor universităţi şi laboratoare, care l-au folosit pentru a accesa informaţii ştiinţifice. În acele cremuri, problema de a găsi informaţii pe Internet nu era cum este acum.

Link-uri la aceste resurse au fost grupate în funcţie de subiect, creandu-se directoarele de site-uri si de articole. Yahoo a fost primul proiect de acest gen deschis în aprilie 1994. Pe măsură ce numărul de site-uri din directorul Yahoo a crescut în mod inexorabil, dezvoltatorii de la Yahoo au făcut motorul căutate. Desigur, nu a fost un motor de căutare în forma sa adevărată, deoarece căutarea a fost limitată la aceste resurse listări care au fost puse în director. Aceasta  căuta în mod activ resursele şi conceptul de SEO era pe cale de aparitie.

Astfel de directoare au fost utilizate pe larg în trecut, dar în zilele noastre şi-au pierdut mult din popularitatea lor. Motivul este simplu – chiar şi directoarele de acum, cu o mulţime de resurse furnizeaza numai informaţii cu privire la o mica parte din Internet. De exemplu, cel mai mare director pe internet este în prezent DMOZ (sau Open Directory Project). Acesta conţine informaţii cu privire la circa cinci milioane de resurse. Compara acest lucru cu baza de date a motorului de căutare Google, care conţine mai mult de opt miliarde de documente.

Promovare website, sfaturi utile, metode gratuite pentru succes garantat

Scopul oricarei afaceri care are un site propriu este sa atraga cati mai multi vizitatori, insa acesti vizitatori trebuie sa se converteasca in noi clienti. Acestea sunt asteptarile strategiilor de promovare online a site-urilor, care isi propun nu doar sa aduca vizitatori ci vizitatori care sa revina si sa se transforme in clienti fideli. Unul dintre cele mai importante parti a strategiilor de promovare web este optimizarea pentru motoarele de cautare, optimizarea on page, care trebuie realizata asa cum trebuie pentru a ajunge pe primele pozitii.

Probabil va intrebati cum sa beneficiati de cat mai multe rezultate optime in urma eforturilor dumneavoastra de SEO (optmizarea website-urilor)/promovare site. Sper ca sfaturile pe care le veti gasi la noi sa va fie utile iar in cazul in care aveti nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

De asemenea puteti posta aici anumite intrebari care nu se regasesc in alte post-uri.