Cum aleg o canapea extensibila potrivita?

Alegerea unei canapele extensibile se realizeaza in functie de mai multi factori. Majoritatea celor care au nevoie de o canapea extensibila cauta o canapea extensibila ieftina, asadar aleg in functie de preturi. Intr-adevar, cand vine vorba de un buget mai restrans trebuie sa tinem cont si de preturi, insa cel mai important factor de care trebuie tinut cont este calitatea unei canapele extensibile. O canapea extensibila ieftina poate fi si de calitate, poti arunca o privire peste diferitele modele de canapele extensibile de la kalenda.ro.

Factori de care sa tii cont cand alegi o canapea extensibila

  1. Dimensiunea
  2. Utilitatea
  3. Stilul
  4. Forma
  5. Materialele (bumbac sau microfibra)
  6. Scheletul, picioarele si bratele
  7. Culoarea

Mai multe detalii despre toate acestea puteti citi aici.

Aveti copii si / sau animale de companie. Ce materiale ar trebui sa alegeti pentru o canapea extensibila?

Bumbacul sau catifeaua reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face cand vine vorba de materialul textil. Este durabil si chiar daca nu pastreaza senzatia de nou pentru o perioada foarte lunga de timp, este cel mai usor de intretinut si arata bine timp indelungat.

 

In primul rand, o canapea extensibila este o piesa de mobilier foarte utila. Este la moda si este functionala. Dupa cum sugereaza si numele, poate fi utilizata atat ca o canapea cat si ca un pat. O canapea extensibila este ideala pentru un spatiu mic, deoarece proprietarul nu trebuie sa cumpere o canapea si un pat separat. In timpul zilei aveti in camera o canapea obisnuita, iar cand vine ora de culcare trebuie doar sa extindeti canapeaua si sa puneti lenjeria si pernele in mod corespunzator. Este foarte usor de folosit si utilitatea este extrem de mare, mai ales intr-un spatiu mic. De asemenea este utila chiar si atunci cand aveti mult spatiu si primiti un vizitator care are nevoie sa ramana peste noapte. Tot ce este nevoie e sa extindeti canapeaua si ii veti oferi o noapte confortabila.

 

Majoritatea canapelelor extensibile sunt fabricate din materiale rezistente si se pot potrivi prin orice dimensiune a usilor. Insa de multe ori o canapea extensibila este foarte grea, iar daca nu se dezmembreaza, veti intampina dificultati in transportarea ei.