Afla cum scapi de o penalizare Google Panda

Optimizarea corecta a unui website trebuie facuta de la inceput, inainte de inceperea promovarii efective a site-ului. Trebuie avut grija sa ai continut unic pe site in primul rand, sa nu risti o penalizare panda. Continutul de slaba calitate, canonicalizarea incorecta, paginile fara continut, paginile cu continut duplicat – pe scurt, continutul de calitate slaba, poate duce la o penalizare Google Panda. O optimizare seo corecta din punct de vedere al continutului evita un viitor nesigur al site-ului.

Google Panda - articol pe DWF

O navigare slaba pe website este probabil cea mai usoara si rapida metoda de a pierde clienti si de a-i tine la departare. Va creste si Bounce Rate-ul, utilizatorii vor iesi rapid de pe site si timpul petrecut pe site va fi mic. Toate aceste aspect reprezinta factori esentiali pentru ranking. Trebuie sa va asigurati ca atat clientii dumneavoastra, cat si motoarele de cautare pot „naviga” cu usurinta pe website-ul dumneavoastra. Lucrati impreuna cu un specialist in optimizarea website-urilor si limitati-va la standardele de design. Asigurati-va ca toate paginile folosesc acelasi sablon sau urmeaza aceeasi tema – anumite culori si design de baza. Clientii dumneavoastra vor incepe sa va perceapa ca pe un brand, o marca de renume. Mai mult, trebuie sa construiti site-ul astfel incat sa fie cat mai intuitiv posibil si usor de accesat pentru clientii dumneavoastra sis a nu ajunga sa sufere penalizare Google Panda. Folositi partea de sus sau din stanga pentru meniuri. Includerea link-urilor cu text este de asemenea o idee foarte bine venita deoarece puteti trimite la mai multe pagini; asigurati-va ca aveti si o harta a site-ului pentru a fi siguri ca si motorul de cautare poate gasi toate paginile de pe site-ul dumneavoastra. Pentru acest lucru este absoluta nevoie de o optimizare a website-ului din toate punctele de vedere.

Vrei sa afli cum scapi de o penalizare Google? In primul rand nu este un lucru usor. De multe ori, este mai usor sa faci un nou website si sa iei totul de la inceput decat sa scapi de o penalizare Google Panda. Daca vrei sa afli mai multe detalii, citeste cum scapi de o penalizare Google.
Ca sa scapi de o penalizareGoogle Panda mai poti utilize Disavow tool, un instrument Google care iti permite sa ii comunici motorului de cautare ce link-uri sa nu mai ia in considerare catre site-ul tau. Afla aici mai multe detalii despre Disavow tool, direct de la Matt Cutts.