5 ponturi pentru promovarea unui site

promovare siteAsa cum am promis in articolul anterior, am revenit cu o noua prezentare a celorlalte cinci ponturi pentru promovarea unui site.

Pontul numarul 1
Cel mai rapid mod in care iti poti promova site-ul pentru a ajunge in motoarele de cautare este de a-ti inscrie site-ul in directoare care sa fie relevante pentru profilul si continutul site-ului tau. 40% din traficul general al anumitor site-uri provine de la motoarele de cautare, asa ca fa bine si inscrie-ti site-ul cat mai repede. In acest fel iti vei putea promova site-ul mult mai usor, o data ce acesta va deveni vizibil pentru o masa mai mare de utilizatori.

Pontul numarul 2
Pana acum am prezentat 3 metode usoare in care iti poti promova afacerea si site-ul, fara a te folosi de site-ul propriu. Asadar, gandindu-te bine, chiar ai nevoie de un site propriu foarte relevant atunci cand poti beneficia de servicii gratuite de promovare a site-ului si a produselor tale?

Pontul numarul 3
Majoritatea paginilor web care promoveaza oportunitati ale sistemelor de membrii afiliati te indeamna adesea sa te inscrii si sa te inscrii la infinit. Acest lucru este in zadar, deoarece majoritatea clientilor ori doresc un produs ori doresc sa-si mareasca contul din banca. Oricare ar fi cazul, acel client priveste pagina cu o anumita cerere sau dorinta in minte. Asadar pagina ta web ar trebui sa contina date specifice despre produsele promovate de tine si explicatiile beneficiilor pe care un potential client le-ar avea in urma folosirii produsului promovat. Sinceritatea este cea mai buna politica, si se pare ca este si  cea mai buna metoda de promovare a unui site.

Pontul numarul 4
Verifica intotdeuna metodele de promovare a site-ului competitorilor tai. Vei fi uimit de cate lucuri vei putea afla despre cum, cand, de ce si unde sa-ti promovezi site-ul. Daca metodele alese au functionat pentru ei, mai mult ca sigur vor functiona si pentru tine. Incercarea unor noi metode si abordarea unor noi solutii este inutila din moment ce ai o varianta viabila in fata ochilor. Asadar daca vrei sa aflii cum sa-ti promovezi site-ul cu succes, tot ce trebuie sa faci este sa tragi putin cu ochiul la competitorii tai.

Pontul numarul 5
Ai grija sa tii mereu sub control campania ta de promovare a site-ului propriu, de a urmari rezultatele, bune si rele si de a solutiona fiecare mica problema aparuta la timp.
O data ce vei lua in considerare toate ponturile prezentate in aceste doua articole, vei vedea ca iti vei putea promova site-ul usor, gratuit si fara nicio frica de a da gres.